Πασχαλινά μπισκότα
Υλικά:
1 κούπα βούτυρο μαλακό
1 κούπα ζάχαρη άχνη
3 κούπες αλεύρι
5 βανίλιες
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
πασχαλινές τρούφες
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και τον κρόκο του αυγού και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη. Κόβουμε τη ζύμη σε διάφορα σχέδια με κουπ πατ. Τοποθετούμε τα μπισκότα σε αβουτύρωτο ταψί. Ψήνουμε για 10'-15' λεπτά στους 150 βαθμούς Κελσίου. Χτυπάμε σ' ένα πιάτο το ασπράδι του αυγού. Αλείφουμε από πάνω ένα - ένα τα μπισκότα και πασπαλίζουμε με τις πασχαλινές τρούφες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου