Μηλόπιτα



Υλικά:

 3 κουταλιές ζάχαρη
 κανέλα
 μήλα (ανάλογα με το ταψί μας)
 το χυμό 1 πορτοκαλιού
 3 αυγά
 1 κούπα λάδι
 1 1/2 κούπα ζάχαρη
 1 έως 2 κούπες αλεύρι (όσο χρειαστεί)


Εκτέλεση:

Κόβουμε τα μήλα σε φέτες. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μία στρώση μήλα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Χτυπάμε σ' ένα μίξερ το πορτοκάλι, τα αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι και το αλεύρι. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε για 30' στους 200o C. Μόλις ψηθεί, βγάζουμε την πίτα από το ταψί αναποδογύριζοντάς τη, ώστε να είναι τα μήλα από πάνω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις