Μουστόνια (μπισκότα αμυγδάλου)


Υλικά:
½ κιλό αμύγδαλα
1 αυγό
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
3-4 σταγόνες χυμό λεμονιού

Οδηγίες:
Χτυπάτε τα αμύγδαλα στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Σταδιακά και χωρίς να σταματήσετε το μίξερ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το αυγό, τη βανίλια και το χυμό λεμονιού, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζετε το μείγμα σ’ ένα μπολ και το πλάθετε σε στρογγυλά επίπεδα μπισκότα.
Τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο, στους 150 βαθμούς μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
Τα μπισκότα πρέπει να μείνουν λευκά και να μη σκουρύνουν καθόλου.
Μεταφέρετε προσεκτικά τα μπισκότα από το ταψί σε μια επίπεδη επιφάνεια και τα αφήνετε να κρυώσουν εντελώς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις